Labyrinth

      

After managing to fix a metal structure across the top of my space, I needed to understand where to fit my material ‘walls’ in. I had divided the space up for fitting the bars in, baring in mind the space needed to menouvre around. I wanted the path to be narrower in order to be more overwhelming but I also needed to consider the chances of people knocking into the fabric and effecting the layout by accident.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s